AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzen gemi görmek

Kahve falında yüzen gemi görmek

Kahve falında yüzen gemi görmek büyük sorunların yaşanacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzen gemi gördüyseniz:

  • Kararsız bir imaj çizmeniz zor bir durumda kalmanıza neden olabilir.

Kahve falında yüzen gemi görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına yorulur.

Kahve falında yüzerek gemiye çıkmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzerken gemi görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde yüzen gemiler görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, bir konuda destek alacağına yorulur.

Kahve falında yüzerek gemiye binmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında denizde yüzen gemi görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine delalettir.

Kahve falında batan gemiden yüzerek kurtulmak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geminin altında kalmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, parasal anlamda rahat edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir