AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzen deve görmek

Kahve falında yüzen deve görmek

Kahve falında yüzen deve görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzen deve gördüyseniz:

  • Modası geçmiş, tercih edilmeyen veya artık verimli olmayan kalıpları, yöntemleri, davranışları veya yolları modellemek zaman kaybı olabilir.

Kahve falında derisi yüzülmüş deve görmek hakkını yedirtmeyeceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzen deve görmek günahların da affolacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deveyi çekmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında deve kuşu yumurtası toplamak insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deveden inmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine tabir olunur.

Kahve falında devenin saldırdığını görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında deve kesildiğini görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında deve üzerine binmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir