Kahve falında gülmek ve ağlamak

Kahve falında gülmek ve ağlamak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gülmek ve ağlamak gördüyseniz:

  • Huzur ortamını sağlamak için sakin kalmak gerekiyor.

Kahve falında ağlamak ve gülmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına işarettir.

Kahve falında ağlamak sonrada gülmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gülmek ve ağlamak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güldükten sonra ağlamak büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında önce gülmek sonra ağlamak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, hak yoluna döneceğine alamet eder.

Kahve falında ağlamak gülmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında önce ağlamak sonra gülmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında ağladıktan sonra gülmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir