AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde uçuk görmek

Kahve falında yüzde uçuk görmek

Kahve falında yüzde uçuk görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde uçuk gördüyseniz:

  • Fazla konuşmanız yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Kahve falında yüzde uçuk görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında uçuk mavi renk görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dudak uçuklaması görmek çok uğraş vereceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçuk pembe elbise giymek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağızda uçuk görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde uçuk görmek bir işe soyunacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında dudak uçuğu görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında uçuk çıkmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir