AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz saklamak

Kahve falında yüz saklamak

Kahve falında yüz saklamak eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, bereketin ve karın artacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalettir.

Kahve falında yüz saklamak gördüyseniz:

  • Neyse ki, sizi iyice köşeye sıkıştırmalarına izin verecek konumda değilsiniz.

Kahve falında yüzünü saklamak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz saklamak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para görüp saklamak insanlara yol göstereceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi saklamak kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mektup saklamak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında iğne saklamak güzel haberler alacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sigarayı saklamak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para bulup saklamak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir