AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz ameliyatı olduğunu görmek

Kahve falında yüz ameliyatı olduğunu görmek

Kahve falında yüz ameliyatı olduğunu görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüz ameliyatı olduğunu gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.Bunu yaparsanız endişelenecek bir durum olmadığını daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında yüz ameliyatı olduğunu görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, büyük özgüven kazanacağına inanılır.

Kahve falında yüz ameliyatı olmak sorunlarının da çözüleceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ameliyat edildiğini görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini ameliyat olurken görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında belinden ameliyat olduğunu görmek duaların kabul göreceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ameliyata hazırlanmak kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına inanılır.

Kahve falında ayağından ameliyat olmak kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında boğazdan ameliyat olmak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir