AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlak küpe görmek

Kahve falında yuvarlak küpe görmek

Kahve falında yuvarlak küpe görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, bilgilerle donanacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak küpe gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara her zamankinden daha çok eğilimlisiniz.

Kahve falında yuvarlak küpe görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yuvarlak tatlı görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına inanılır.

Kahve falında yuvarlak yatak görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, rahat yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yuvarlak yemek masası görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yuvarlak şeker görmek kötü günler görüleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak ay görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında yuvarlak çizmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir