AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvada yumurta görmek

Kahve falında yuvada yumurta görmek

Kahve falında yuvada yumurta görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, ayıplanacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yuvada yumurta gördüyseniz:

  • Her şey yapılabilir şeklindeki olumlu yaklaşımlarınız, kötümser kişilerin cesaretlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında karınca yuvası ve yumurtası görmek hastalıklardan kurtulacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yuvada yumurta görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye alamet eder.

Kahve falında yuvadan yumurta toplamak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına inanılır.

Kahve falında karınca ve yuvasını görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına delalet eder.

Kahve falında akrep yuvası görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına rivayet eder.

Kahve falında yuva bozmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, amacına ulaşabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin yuvaları görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurt yuvası görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir