AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvadan yumurta toplamak

Kahve falında yuvadan yumurta toplamak

Kahve falında yuvadan yumurta toplamak falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, esenlik içinde olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında yuvadan yumurta toplamak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren konular daha az yorucu hal alabilir.

Kahve falında yuvadan yumurta toplamak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında karınca yuvası ve yumurtası görmek hem ün sahibi olacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında yuvada yumurta görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yuva görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında leyleği yuvada görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında civciv yuvası görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet eder.

Kahve falında leyleği yuvasında görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercinin eve yuva yaptığını görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, bereketin geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir