AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv yuvası görmek

Kahve falında civciv yuvası görmek

Kahve falında civciv yuvası görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında civciv yuvası gördüyseniz:

  • Seyahat planları veya sosyal aktiviteler yeni bağlantılar kurmanızı, yeni arkadaşlıkları ya da yeni şeylere başlamanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında civciv yuvası görmek kazançtan yana kara geçeceğine, yenileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leyleğin yuva yaptığını görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yuva kurmak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında fare yuvası görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrep yuvası görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yuva görmek idealist davranacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın yuvasına girdiğini görmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin yuvaları görmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir