AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ayıkladığını görmek

Kahve falında balık ayıkladığını görmek

Kahve falında balık ayıkladığını görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, maceralara atılacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında balık ayıkladığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeli, mümkünde evde vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında balık ayıkladığını görmek toplum için faydalı işler yapacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında balık ayıklamak evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık kılçığı ayıklamak kindar olacağına, başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında barbunya ayıklamak uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç taşı ayıklamak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin ayıklamak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ceviz ayıklamak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında pirinçten taş ayıklamak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir