AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ayıklamak

Kahve falında balık ayıklamak

Kahve falında balık ayıklamak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kendi işini açacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına işarettir.

Kahve falında balık ayıklamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi içerikli ilişkileriniz çok şey vaat ediyor.

Kahve falında balık ayıkladığını görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında balık kılçığı ayıklamak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında balık ayıklamak hedeflerinin gerçekleşeceğine, sorumlu tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil biber ayıklamak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saçından bit ayıklamak çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılçık ayıklamak duaların kabul göreceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah üzüm ayıklamak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil mercimek ayıklamak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir