AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında akrep görmek

Kahve falında bacağında akrep görmek

Kahve falında bacağında akrep görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, yetki sahibi olacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, sürekli yerinde sayacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bacağında akrep gördüyseniz:

  • Sağduyulu önerileriniz destekleri arttırabilir.

Kahve falında bacağında akrep görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında sarı renk akrep görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine işarettir.

Kahve falında küçük akrep görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, yıkılacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında akrep görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabada akrep görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde akrep görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine alamet eder.

Kahve falında akrep yakalamak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kuyruklu akrep görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir