AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete akrep görmek

Kahve falında tuvalete akrep görmek

Kahve falında tuvalete akrep görmek hüsrana uğrayacağına, kişinin afiyette olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, yol kat edeceğine inanılır.

Kahve falında tuvalete akrep gördüyseniz:

  • Ağzımızdan kaçan cümleler, istenmeyen açıklamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında tuvalete akrep görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette akrep görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kedi ve akrep görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında akrebin kaçtığını görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, kişinin esenlik bulacağına delalettir.

Kahve falında sarı renkli akrep görmek kişinin rahat nefes alacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında akrep ve kırkayak görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yürüyen akrep görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarını bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanla akrep görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir