AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep lerden kaçmak

Kahve falında akrep lerden kaçmak

Kahve falında akrep lerden kaçmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, bunun farkına varacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, konforundan da ödün vereceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine delalettir.

Kahve falında akrep lerden kaçmak gördüyseniz:

  • Bir tartışma sonucu tatsız olaylar yaşayacaksınız.

Kahve falında akrep lerden kaçmak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına delalet eder.

Kahve falında lev enzelna suresi okumak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında lez olmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında legen yıkamak maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına yorulur.

Kahve falında levhi mahfuz görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kişinin yaşamının değişeceğine delalet eder.

Kahve falında led lamba görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına rivayet eder.

Kahve falında lev enzelna okumak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdulkadir geylani hz lerini görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir