AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürümeyen bebeğin yürüdüğünü görmek

Kahve falında yürümeyen bebeğin yürüdüğünü görmek

Kahve falında yürümeyen bebeğin yürüdüğünü görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında yürümeyen bebeğin yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.

Kahve falında küçük bebeğin yürüdüğünü görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağında bebekle yürümek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği yürüdüğünü görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yenidoğan bebeğin yürüdüğünü görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin yürüdüğünü görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında bebek yürümek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin yürüdüğünü görmek şeytana uyacağına, borçlarının kapacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğinin yürüdüğünü görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir