AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek yürümek

Kahve falında bebek yürümek

Kahve falında bebek yürümek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kötü yola sapmayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, umutlarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında bebek yürümek gördüyseniz:

  • Sizi farklı yöne çekmek isteyen kişiler olsa da kendi yolunuzdan şaşmamalısınız.

Kahve falında bebek yürüdüğünü görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında erkek bebeğin yürüdüğünü görmek yardımın alınacağına, kötü sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yürümeyen bebeğin yürüdüğünü görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek bebek yürüdüğünü görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bebek yürümek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi bebeğinin yürüdüğünü görmek pişmanlığa, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yenidoğan bebeğin yürüdüğünü görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına yorulur.

Kahve falında küçük bir bebeğin yürüdüğünü görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir