AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğinin yürüdüğünü görmek

Kahve falında bebeğinin yürüdüğünü görmek

Kahve falında bebeğinin yürüdüğünü görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, çok sevinçli haberler alacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında bebeğinin yürüdüğünü gördüyseniz:

  • En başta zıt fikirlerle karşılaşsanız da, devamında işler istediğiniz gibi gidebilir.

Kahve falında küçük bir bebeğin yürüdüğünü görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, dayanışma içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kucağında bebekle yürümek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek yürüdüğünü görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebeğin yürüdüğünü görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük bebeğin yürüdüğünü görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğinin yürüdüğünü görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin yürüdüğünü görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında erkek bebek yürüdüğünü görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir