AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş bebeğin yürüdüğünü görmek

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin yürüdüğünü görmek

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin yürüdüğünü görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, iyi habere, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Çok hassas bir konuda dahi olsa, belli bir fikir veya öneriden hoşlanmadıysanız kibarca geri çevirebilirsiniz.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin yürüdüğünü görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş çocuğun yürüdüğünü görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek yeni doğmuş bebek görmek hem çok mutlu olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin diş çıkardığını görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş bir bebeğin konuştuğunu görmek iflas edeceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebek yıkamak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin konuştuğunu görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, onlara hocalık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağına almak kafasının da rahat edeceğine, projenin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir