AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bebeğin yürüdüğünü görmek

Kahve falında bir bebeğin yürüdüğünü görmek

Kahve falında bir bebeğin yürüdüğünü görmek rızkın gittikçe azalacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, yeni işlere gireceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, işbirliği içinde olacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, maddi çıkmazların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeniz, asıl hedeflerinizi unutmanıza neden oluyor.

Kahve falında bebek yürüdüğünü görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin yürüdüğünü görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük bebeğin yürüdüğünü görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük bir bebeğin yürüdüğünü görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bebeğin yürüdüğünü görmek çok başarılı işlere girileceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine işaret eder.

Kahve falında bebeği yürüdüğünü görmek işinde yükseleceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında bebek yürümek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında kendi bebeğinin yürüdüğünü görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir