AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün yatak yıkamak

Kahve falında yün yatak yıkamak

Kahve falında yün yatak yıkamak üzerinde kafa yoracağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, uzun yaşayacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün yatak yıkamak gördüyseniz:

  • Kesin kararlar alıp anons etmekten sakınmalısınız.

Kahve falında yatak yünü yıkamak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, güzel günler için çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında yün yatak yıkamak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yün yatak doldurmak zorlukların ve engellerin aşılacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün yatak taşımak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, işlerinde başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yün yatak görmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına alamet eder.

Kahve falında yünlü yatak görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, mutlu olacağınıza yorulur.

Kahve falında yün yatak almak içinin ferahlayacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatak yünü görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir