AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu yünü görmek

Kahve falında kuzu yünü görmek

Kahve falında kuzu yünü görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında kuzu yünü gördüyseniz:

  • İleri görüşlü olmanız durumunda her tür rekabet veya mücadele ortamından başarıyla çıkabilirsiniz.

Kahve falında kuzu yünü görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, kazancının bol olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yün kurutmak sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, her konuda şansın yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında yün eşya görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yün yorgan dikmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında yün calmak başka başka yerlere seyahat edeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yünlü çorap görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında kirli koyun yünü görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında yün satın almak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir