AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün sarmak

Kahve falında yün sarmak

Kahve falında yün sarmak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, heveslerinin de azalacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yün sarmak gördüyseniz:

  • Üst üste gelen davet ya da kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yün sarmak sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında yün ip sarmak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başa sarık sarmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına tabir olunur.

Kahve falında karınca sardığını görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hikmete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sarma sarmak işlerinin de bir düzene oturacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında bebeği sarmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah iplik sarmak para kazanmasına da vesile olacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumak sarmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir