AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli yünler görmek

Kahve falında renkli yünler görmek

Kahve falında renkli yünler görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, çok hayır duası alacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında renkli yünler gördüyseniz:

  • Çalışan bir insansanız çalışmalarınızın karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatınızın girişiminde bulunmanız konusunda iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında renkli yün görmek sayılacağına ve sevileceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işaret eder.

Kahve falında renkli yünler görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yün istemek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda yün yıkamak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deve yünü görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalet eder.

Kahve falında koyun yünü toplamak rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yün ve şiş görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında yün çırpmak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, o işi canlandıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir