AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün dövmek

Kahve falında yün dövmek

Kahve falında yün dövmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, hayıflanacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, yıpranacağına, strese gireceğine işaret eder.

Kahve falında yün dövmek gördüyseniz:

  • Herşeyde bir hayır vardır.

Kahve falında yün dövmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, istediği gibi hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüncü görmek işlerin günden güne daha da artacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde yün görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yün yatakta yatmak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yün çırpmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yün iplik almak dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yün giymek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akar suda yün yıkamak yaşama hevesinden olacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir