AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün bulmak

Kahve falında yün bulmak

Kahve falında yün bulmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yün bulmak gördüyseniz:

  • Belli konulara müdahale etmeniz veya bazı kişi ya da işleri yönlendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında yün bulmak sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk ve yün görmek eğlenceli günler geçireceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yün giymek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yün şapka takmak kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir çuval yün görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, helal ekmek yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yün örmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yün yıkamak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil yün ip görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir