AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün örmek

Kahve falında yün örmek

Kahve falında yün örmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, büyük tartışmalara gireceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine inanılır.

Kahve falında yün örmek gördüyseniz:

  • Kendi cinsinizden arkadaşlarınız bazı sırlarınızı ihtiyatsızca ortaya dökebilirler.

Kahve falında yün yelek örmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yün örmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yün örmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında yeşil yün örmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalettir.

Kahve falında yün kazak örmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün örgü örmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı yelek örmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kazak örmek kötü günler yaşanacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir