AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yün ip görmek

Kahve falında yeşil yün ip görmek

Kahve falında yeşil yün ip görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil yün ip gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını görmek için beklemeyin.

Kahve falında yeşil yün ip görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah yün ip görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında yünden ip görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yün ip sarmak kurtuluşa kavuşacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yün ip yumağı görmek iyi şartlara kavuşacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında mavi yün ip görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında yünden ip yapmak hasretin ve özlemin biteceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına işarettir.

Kahve falında yün ip görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir