AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün asmak

Kahve falında yün asmak

Kahve falında yün asmak deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yün asmak gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığına sahipsiniz.

Kahve falında ip yün asmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yün asmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşırları asmak çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çarşaf yıkayıp asmak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta çamaşır asmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ipe beyaz çamaşır asmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında türk bayrağını asmak rızkının eksileceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir