AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumuşak hamur görmek

Kahve falında yumuşak hamur görmek

Kahve falında yumuşak hamur görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında yumuşak hamur gördüyseniz:

  • Belli kişilere yardım edebilir veya yeni plan ya da projelere başlayabilirsiniz.

Kahve falında yumuşak hamur görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yumuşak kar görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumuşak toprak görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına alamet eder.

Kahve falında yumuşak ekmek görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına inanılır.

Kahve falında yumuşak diş görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yumuşak toprakta yürümek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumuşak toprağa basmak sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında yumuşak domates görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir