AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumuşak şeker görmek

Kahve falında yumuşak şeker görmek

Kahve falında yumuşak şeker görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında yumuşak şeker gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yabancılaşmalar veya gerilimler söz konusu olabilir.

Kahve falında yumuşak şeker görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında yumuşak şeker yemek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumuşak kar görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında yumuşak toprakta yürümek makamının yükseleceğine, para kazanmasına da vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumuşak toprak görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumuşak kavun görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işarettir.

Kahve falında yumuşak diş görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yumuşak taş görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir