AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumuşak el tutmak

Kahve falında yumuşak el tutmak

Kahve falında yumuşak el tutmak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumuşak el tutmak gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenizden maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Kahve falında yumuşak el tutmak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında yumuşak el görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yumuşak taş görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yumuşak görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına rivayet eder.

Kahve falında yumuşak toprağa basmak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumuşak diş görmek içine fesat düşeceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine işarettir.

Kahve falında yumuşak toprak görmek rahat bir hayata sahip olmaya, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine inanılır.

Kahve falında yumuşak kavun görmek şans ve kısmet elde edeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir