AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumuşak kavun görmek

Kahve falında yumuşak kavun görmek

Kahve falında yumuşak kavun görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, arkadaştan görülecek faydaya, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumuşak kavun gördüyseniz:

  • Bazı konularda düşündüklerinizin dışına çıkan olaylara uyum sağlamaya çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında yumuşak kavun görmek planların boşa gideceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumuşak şeker görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumuşak görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına delalet eder.

Kahve falında yumuşak el görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumuşak peynir görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumuşak toprakta yürümek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında yumuşak domates görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumuşak taş görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir