AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumuşak peynir görmek

Kahve falında yumuşak peynir görmek

Kahve falında yumuşak peynir görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalet eder.

Kahve falında yumuşak peynir gördüyseniz:

  • İmajınızı veya mevcut pozisyonunuzu güvenceye alacak bir değişiklik yapabilirsiniz.

Kahve falında yumuşak peynir görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında yumuşak el tutmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işarettir.

Kahve falında yumuşak toprak görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, güven kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumuşak toprakta yürümek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında yumuşak hamur görmek paraya ve mala kavuşacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında yumuşak toprağa basmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yumuşak el görmek zor zamanlar geçirileceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yumuşak taş görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir