AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumuşak el görmek

Kahve falında yumuşak el görmek

Kahve falında yumuşak el görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yumuşak el gördüyseniz:

  • Her tür ilişkide gerilim oluşabilir.

Kahve falında yumuşak el tutmak yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yumuşak el görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumuşak taş görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işarettir.

Kahve falında yumuşak ekmek görmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yumuşak kar görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna işaret eder.

Kahve falında yumuşak şeker görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına inanılır.

Kahve falında yumuşak kavun görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, kime gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumuşak toprağa basmak büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir