AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumuşak diş görmek

Kahve falında yumuşak diş görmek

Kahve falında yumuşak diş görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, durgunlaşacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, elindekileri de kaptıracağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yumuşak diş gördüyseniz:

  • Ani tepki, karar veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında yumuşak diş görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yumuşak toprakta yürümek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına delalet eder.

Kahve falında yumuşak el görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine işaret eder.

Kahve falında yumuşak el tutmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işarettir.

Kahve falında yumuşak şeker yemek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yumuşak kar görmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, neredeyse kahrolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumuşak toprağa basmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, hayatının afiyette geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumuşak toprak görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir