AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtanın bozulduğunu görmek

Kahve falında yumurtanın bozulduğunu görmek

Kahve falında yumurtanın bozulduğunu görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, başarılar elde edileceğine, kurtuluşa ereceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurtanın bozulduğunu gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Kahve falında yumurtanın bozulduğunu görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin bozulduğunu görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişanın bozulduğunu görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahın bozulduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, malının ve aşının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerinin bozulduğunu görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı kilidinin bozulduğunu görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında fermuarın bozulduğunu görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında kızlık zarı bozulduğunu görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir