AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtanın akını görmek

Kahve falında yumurtanın akını görmek

Kahve falında yumurtanın akını görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, kazancının yerine gelmesine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurtanın akını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında yumurtanın akını görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, Allah’ın yolundan gideceğine işaret eder.

Kahve falında gözün akını görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, malının artacağına yorulur.

Kahve falında göz akını görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta ikram etmek zahmete ve çileye düşeceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bit yumurtası görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, batıl amele delalet etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağası yumurtası görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, derin bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaz yumurtası yemek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş yumurta görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir