AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözün akını görmek

Kahve falında gözün akını görmek

Kahve falında gözün akını görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, verimliliğinin artacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, yüzüne kan geleceğine delalettir.

Kahve falında gözün akını gördüyseniz:

  • Diğerlerine danışmak, fikir paylaşmak veya Pazar araştırması yapmak için yeterli zaman olmayabilir.

Kahve falında göz akını görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gözün akını görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurtanın akını görmek kişinin içinin daralacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında mavi gözlü bebek öpmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin kör olduğunu görmek başarılarının devamının geleceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında göz makyaj yapmak daha büyük adımlar atılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına alamet eder.

Kahve falında gözleri açık ölmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına alamet eder.

Kahve falında iltihaplı göz görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir