AnaSayfa / Genel / Kahve falında boklu yumurta görmek

Kahve falında boklu yumurta görmek

Kahve falında boklu yumurta görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, başarının garantileneceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boklu yumurta gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda başarısız olmanız için gerekli tüm baskıyı üzerinizde kuruyor olabilir.

Kahve falında boklu yumurta görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına delalettir.

Kahve falında bir insan tarafından boğulmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, huzur ve kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında fare boku görmek mal mülk sahibi olacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında birini boğulmuş görmek dönülmez yollara gireceğine, kötü halinden eser kalmayacağına delalettir.

Kahve falında denizde boğulan insanlar görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, yaşama dört elle sarılacağına yorulur.

Kahve falında sakızla boğulmak her geçen gün sorunların artacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında boğulan birini kurtarmak sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir