AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta yiyen birini görmek

Kahve falında yumurta yiyen birini görmek

Kahve falında yumurta yiyen birini görmek büyük başarılara imza atılacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yumurta yiyen birini gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.

Kahve falında rafadan pişmiş yumurta görmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, karanlıkların aydınlanacağına yorulur.

Kahve falında yumurta yemek istemek devlete hizmet etmeye, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kümesten yumurta toplamak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uğur böceği yumurtası görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine inanılır.

Kahve falında hamur ve yumurta görmek afiyette ve keyifte olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurtalı yemek görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta dağıttığını görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına işaret eder.

Kahve falında yumurta içinde bebek görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir