AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta tarlası görmek

Kahve falında yumurta tarlası görmek

Kahve falında yumurta tarlası görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, konferans ve seminerlere katılacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına delalet eder.

Kahve falında yumurta tarlası gördüyseniz:

  • Fazla gururlu olmanız nedeniyle kendinizi köşeye sıkışmış halde bulabilirsiniz.

Kahve falında tarlada yumurta toplamak insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta tarlası görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan tarlası görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında mayınlı tarla görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kıvırcık tarlası görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, maddi açıdan nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tarlada pamuk görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir