AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan tarlası görmek

Kahve falında yılan tarlası görmek

Kahve falında yılan tarlası görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan tarlası gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yılanı tarlada görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tarla içinde yılan görmek şükrederek yaşayacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalettir.

Kahve falında tarla dolusu yılan görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, ayağının tökezlemeyeceğine inanılır.

Kahve falında tarlada çok yılan görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanlı tarla görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya delalet eder.

Kahve falında tarlada yılan öldürmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine delalettir.

Kahve falında tarlada yılan görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına işaret eder.

Kahve falında ekin tarlasında yılan görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir