AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta satın almak

Kahve falında yumurta satın almak

Kahve falında yumurta satın almak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta satın almak gördüyseniz:

  • Tamamlamak veya geliştirmek istediğiniz konular, anlaşmalar veya diyaloglar varsa karşı tarafı daha iyi tanımaya veya anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında yumurta satın aldığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına yorulur.

Kahve falında büyük yumurta satın almak fesada bulaşacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında yumurta satın almak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba satın aldığını görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kara üzüm satın almak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın satın almak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pijama satın almak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kara lahana satın almak kötü günleri geride bırakacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir