AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yumurta satın almak

Kahve falında büyük yumurta satın almak

Kahve falında büyük yumurta satın almak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, bereketin ve verimin geleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, kişinin can derdine düşeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük yumurta satın almak gördüyseniz:

  • Kendi çizginizi bozmamalısınız.

Kahve falında büyük yumurta satın almak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, eline geçen paraları tutamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta satın aldığını görmek para sıkıntısından kurtulacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta satın almak ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, tabiri caizse can bulacağına alamet eder.

Kahve falında büyük ev satın almak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük bir ev satın almak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük balık satın almak kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük bir yumurta görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına delalettir.

Kahve falında büyük tavuk yumurtası görmek sorunlarının sürekli artacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir