AnaSayfa / Genel / Kahve falında at istemek

Kahve falında at istemek

Kahve falında at istemek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, ticarette zarar edeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at istemek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız sizi mutlu eden kişiler, yerler veya olaylarla aranıza girebilir.

Kahve falında at istemek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işaret etmektedir.

Kahve falında istediğim şeyi görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmak istediğini görmek iş hayatında günah işleyeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su istemek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında babadan helallik istemek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında seni istemek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlenmek istediği kızı görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında her istediğini görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, boş kuruntularla uğraşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir