AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükselen dalga görmek

Kahve falında yükselen dalga görmek

Kahve falında yükselen dalga görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Kahve falında yükselen dalga gördüyseniz:

  • Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır.

Kahve falında yükselen dalga görmek vefakar bir insan olunacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine inanılır.

Kahve falında yükselen dalgalar görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yük kaldırmak çok karlı yatırımlar yapacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yük gemisine binmek gelirinin düşeceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir yüklü kamyon görmek zinde kalacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşeğe yük yüklemek çok iyi bir duruma geleceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında traktörle yük taşımak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşekle yük taşımak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir