AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükselen dalgalar görmek

Kahve falında yükselen dalgalar görmek

Kahve falında yükselen dalgalar görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yükselen dalgalar gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya takıntılı kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında yükselen dalga görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına delalet eder.

Kahve falında yükselen dalgalar görmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtına yük almak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında sırtında yük taşımak varolan borçların ödeneceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına delalettir.

Kahve falında arabaya yük yüklemek sağlıkla ilgili gelişmelere, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına inanılır.

Kahve falında yüklü at arabası görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz yükselmesi görmek rahat rahat yaşayacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayı yüklü görmek ağız tadının bozulmayacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir