AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek evden atlamak

Kahve falında yüksek evden atlamak

Kahve falında yüksek evden atlamak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, kazancının artacağına,, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek evden atlamak gördüyseniz:

  • Verilecek sözler veya yapılacak anlaşmalar daha iyi bir geleceğin habercisi olabilir.

Kahve falında yüksek evden atlamak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten denize atlamak her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan binaya atlamak ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir duvardan atlamak yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden denize atlamak istediklerini elde edeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden havuza atlamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında çok yüksek binadan atlamak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine işarettir.

Kahve falında yüksek atlamak büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir