AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşmeden inmek

Kahve falında yüksekten düşmeden inmek

Kahve falında yüksekten düşmeden inmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten düşmeden inmek gördüyseniz:

  • Moral açısından da oldukça yüksek görünüyorsunuz.

Kahve falında yüksekten düşmeden inmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, muradın yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yükseklikten inmek ağız tadının kaçacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında iple yüksekten inmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten inmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek binadan inmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten merdivenle inmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya inmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir